Politika privatnostiBel Car d.o.o. se obavezuje da će zaštititi privatnost korisnika, kupaca i posetilaca na svojoj Internet stranici. Izjava podrazumeva zaštitu privatnosti podataka i korišćenje vaših ličnih podataka koje unosite, a Bel Car d.o.o. ih prikuplja i obrađuje prilikom pristupanju internet stranici i  ugovornom procesu. Takođe se obavezujemo za primenu „kolačića“ i politike korištćnja istih na Internetu.

Kompanija Bel Car d.o.o. saglasna je da prikuplja osnovne podatke o korisnicima koji su propisani zakonom i voljom korisnika u procesu ispunjenja naših obaveza. Lični podaci podrazumevaju deo o identitetu korisnika koji je sam uneo na vlastitu odgovornost.

Unosom podataka i registracijom na stranici Bel Car d.o.o. korisnici su saglasni da se njihovi upisani lični podaci, kao i ostali podaci koji se unose prilikom naručivanja proizvoda ili prilikom plaćanja usluga, obrađuju isključivo zbog naznačenih potreba prilikom sklapanja ugovora, podmirivanja obveza, pristupa našim uslugama, kao i u informativne svrhe.

Kompaniji Bel Car d.o.o. je zabranjeno koristiti navedene podatke u neke druge svrhe i dostavljati ih trećim licima, osim u slučajevima kada to određeni zakon dopušta u svrhe Republike Srbije.

Zaposlenici kompanije Bel Car d.o.o. kao i poslovni partneri odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti podataka.

 

Korisnici imaju pravo i mogućnost izbora da se slože sa načinom korišćenja njihovih podataka koje smo prikupili. Takođe, imaju izbor da se njihovo ime ukloni ili da se ne koristi za marketinške svrhe zavisno od njihovih želja.

Korisnici su saglasni sa pristupom kolačićima (cookies) na njihovim tehnološkim uređajima prilikom pristupanja našoj stranici. Ti podaci se čuvaju dok traje proces usluge i zavise od želje korisnika ili u specifičnim situacijama od Zakona koji to propisuje. Podaci se prestaju obrađivati i brišu se nakon završetka celokupnog procesa korišćenja, tj. kada se ugovorni proces završi. Ostali podaci koji se usaglašavaju sa zakonskim normama će se arhivirati u skladu sa zakonskim odredbama zavisno od uslužnog odnosa koji smo kreirali. U ovakvim slučajevima će zavisiti od Zakona o računovodstvu,  vremena reklamacijskog procesa i slično.

Podaci prikupljeni tokom prodajnog procesa će se arhivirati 12 meseci nakon zadnje prodajne transakcije uzimajući u obzir i reklamacije, isporuku naših proizvoda, garantnu politiku itd.

 

Navedena saglasnost je u skladu s politikom naše kompanije o zaštiti ličnih podataka i ostalim propisima zaštite korisnika na Internet stranicama. Podaci su u saglasju sa Opštom uredbom o zaštiti potrošača, Zakonom o zaštiti ličnih podataka.

Vaše pravo je da nas kontaktirate i zatražite mogućnost ispravke ili brisanja vaših osobnih podataka.Tu smo da vam odgovorimo na sve vaše zahteve. U te svrhe nas možete kontaktirati na e-mail:office@belcar.rs ili lično dolaskom u našu poslovnicu ili na telefone koji su istaknuti na našoj internet stranici. Ukoliko ne ispunjavamo vaše zahteve imate pravo da kontaktirate Agenciju za zaštitu ličnih podataka.

 

Navedena odredba o zaštiti ličnih podataka odnosi se isključivo za našu Internet stranicu. Svi ostali linkovi ili pristupanje drugim stranicama, koji nisu pod našom kontrolom, imaju vlastite odredbe u skladu sa zakonima i obvezni ste ih zasebno pročitati ukoliko ste im pristupili. Korisnici bi trebali čitati vlastite odredbe svake internet stranice ukoliko žele započeti određeni proces na njima i biti svesni da zakon na ovoj stranici važi isključivo za našu kompaniju, a da ostale web stranice moraju same istaknuti svoje odredbe o zaštiti podataka.

 
Sve eventualne promene u odredbama o privatnosti će u budućnosti biti objavljene na ovoj stranici.

Proizvod je već dodat u korpu

Da li želite da ga dodate ponovo?

Tvoje liste želja