O nama


BEL CAR DOO je kompanija koja je zastupljena na srpskom tržištu više od 25 godina. Naša glavna misija je snabdevanje kupaca najboljim brendovima i auto-delovima iz celog sveta. Dosadašnje iskustvo nam govori da su potrebe za auto delovima na našim prostorima velike, a da naši kupci prate evropske i svetske trendove. Stoga, u dosluhu sa njima, se trudimo da pronađemo najbolja rešenja za krajnje korisnike.

Naša okosnica jesu B2B korisnici iz cele Srbije, a razvijanjem poslovnica širom zemlje, kao i zastupljenošću u digitalnom svetu, proširujemo usluge i na B2C korisnike.

U našem asortimanu možete pronaći delove za razna teretna i poljoprivredna vozila. Uključujemo krucijalne kategorije elektrike, elektronike, rasvete i klime. Glavna specijalizacija našeg poslovanja jeste autoelektrika, a u okviru nje možete pronaći najkvalitetnije alternatore, anlasere i njihove delove. Sa druge strane, osluškujući potrebe kupaca i tržišta, izdvajamo posebne ponude sijalica, univerzalnih svetlosnih oprema, najrazličitijih senzora poput senzora radilice, senzora brzine, senzora temperature motora i ostalih.

Sigurnost i kvalitet proizvoda garantuje naš stručni tim komercijalista koji je dugogodišnjim znanjem doprineo da BEL CAR bude prepoznatljiv i jedinstven na tržištu.

Neki od naših najbitnijih i najvećih brendova su vodeći proizvođači u svetu autoelektrike.

Prepoznatljivi partneri koje možete pronaći u našoj ponudi su: HC CARGO, AS-PL, DENSO, VALEO, BOSCH, HELLA, ERA, WAS, TRIFA, ISKRA, ZM, BODA, NTN, PFI, MONEA, FRIG AIR, VEMO, SUPERCOOL i mnogi drugi.

 

Celokupni asortiman je izložen na našoj internet stranici.

Za sve potrebne informacije i pitanja možete se obratiti putem mejla: office@belcar.rs

Proizvod je već dodat u korpu

Da li želite da ga dodate ponovo?

Tvoje liste želja